Egy videó tanúsága szerint UFO landolhatott az Antarktiszon

2018. március 06.
4.4041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igencsak különös jelenségről adott hírt a minap a Secureteam néven ismert UFO kutatásra szakosodott csoport, akik bemutattak egy sor műhold felvételt, melyek szerint egy idegen űrhajó landolhatott a közelmúltban az Antarktisz egyik szigetén.

A The Sun magazin beszámolója szerint a teljes egészében hó és jég által borított földrészen jól látható, hogy egy legalább 60 méteres, hosszúkás tárgy hagyott nyomot a hóval borított talajon, méghozzá pontosan úgy, mintha az égből zuhant volna alá, ezáltal látható a becsapódási nyom, a havon húzott hosszúkás nyomvonal, a végén a feltételezett űrhajóval.

A felvételek és a műholdas fotók valóban elképesztően meggyőzőek, azonban nem mindenki ennyire bizonyos abban, hogy egy idegen űrhajóról lehet szó, a brit haderő egyik katonája - aki többször is járt már a helyszín közelében - ugyanis úgy véli, hogy a felvételeken csak egy elszabadult szikla nyomait láthatjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

vieces

6 éve, 7 hónapja és 1 napja


A hivatkozott secureteam csatorna többségiben HOAX videókkal, fotókkal, állításokkal próbál bizonyságot adni a földönkívüliek földi jelenlétéről, s ezzel lejáratják a témakört. Nem tudom, hogy miért kell ilyen helyről átvenni cikkeket.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nagyon elvakultak ezek az ufó hívők de komolyan. röhögő smiley Ebbe miért lát bele idegen űrhajót? röhögő smiley Ennyi erővel egy műhold is lehet vagy ilyesmi.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

Szeretném hinni hogy idegen űrhajó de nem az. mosolygó smiley

válasz erre