Egy szerverköltöztetés miatt 50 millió fájl tűnt el a MySpace-ről

2019. március 19.
3.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A MySpace ugyan már egy letűnt kor platformja, de annak idején rengeteg zenekarnak segített feltörni a semmiből, és mostanában is sokan használják még arra, hogy munkájukat megismertessék az emberekkel.

Egy a napokban elkövetett bakinak köszönhetően azonban nem kizárt, hogy még jobban értékét veszíti a MySpace, mint eddig, lévén a platform bejelentette, hogy egy ártatlan szerverköltöztetés során minden felhasználó profiljáról törlődtek a 2003 és 2015 között feltöltött, tehát három évnél régebbi anyagok.

Ebben fotók, videók, de leginkább zenék voltak megtalálhatók, amiért rengetegen felháborodtak, hiszen egy ekkora rendszer nem engedhetett volna meg magának ilyen bakit annak ellenére sem, hogy a tartalmak többsége vélhetően pótolható.

A hivatalos adatok alapján egyébiránt az 50 millió fájl eltűnése mintegy 14 millió előadót érintett, és bár a MySpace bocsánatot kért a történekért, ez sokaknak sovány vigasz lehet, pláne annak a pletykának a fényében, mely szerint az új tulajdonosok csak a bakival szeretnék álcázni, hogy nem kívánnak többé fizetni a régi tartalmak tárolásáért.
4 hozzászólás

betyár

1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Karbantartóknak jár egy nagy egyes... hogy lehettek ennyire amatőrök?!

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Ez egy ekkora cégnél szánalmas. Biztos hogy szándékos volt.

válasz erre

Harder

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Milyen amatőr hiba ******'>*******!

válasz erre

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Neeee hát ezek mekkora bal****ok!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink