Egy sikeres Instagram-bejegyzés miatt majdnem tönkrement egy családi vállalkozás

2018. augusztus 06.
2.5681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Sokan még mindig képtelenek felfogni az internet erejének és jelentőségének mértékét, amire ékes példa a Bogle-család története, akiknek az élete és vállalkozása egy sikeres Instagram-bejegyzés miatt majdnem tönkrement.

A família három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy farmját teleülteti napraforgóval, méghozzá leginkább a látvány és a termés miatt, de az óriási sárga virágok annyira szépek voltak, hogy lehetőséget adtak a fotósoknak arra, hogy pár dollár ellenében képeket készítsenek a földön, a rengeteg napraforgó között.

Az esemény tavaly előtt és tavaly is nagy sikert aratott, idén pedig már szó szerint készültek rá, így 300 autó befogadására képes parkolót alakítottak ki, mobilvécéket rendeltek a helyszínre, azonban egy kapcsolódó Instagram-bejegyzés akkora sikert aratott az emberek között, hogy pár száz fő helyett ezrek érkeztek a Bogle-birtokra.

A család szerint nemcsak a napraforgóföld került ezzel veszélybe - hiszen a több ezer ember óriási pusztítást végzett -, hanem ők is megijedtek a koordináció miatt, és gyakorlatilag hiába próbálták meg visszafordítani az érkezőket, egyrészt többségük agresszív fellépést tanúsított, másrészt pedig folyamatosan jött az utánpótlás.

Egy sikeres Instagram-bejegyzés miatt majdnem tönkrement egy családi vállalkozás - 2. kép

Miután kilométeres autósorok alakultak ki a farmhoz vezető úton, végül a rendőrségnek kellett intézkednie, lévén több mint 7 ezer jármű, és tízezernél is több ember gyűlt össze a napraforgóföldön, amit gyakorlatilag teljesen elpusztítottak, és a család szerint ez volt az utolsó, hogy lehetőséget adtak ilyesmire.
4 hozzászólás

Levi87

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

***** gáz, viszont ez meg is mutatta, milyen komoly ereje tud már lenni az Insatgramnak. meglepett smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Majd jövőre jobban megszervezik.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Gratulálok! Birkák.

válasz erre

login_password

6 éve, 1 hónapja és 18 napja

A sok marha ember...csak pusztítani képes pár hülye insta fotóért.

válasz erre