Egy Pikachu nevű kiscica hamvait az űrbe szeretné kilőni a gazdája

2019. április 25.
3.0021
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy az űrutazásért rajongó, és nagy macskaimádó illető úgy döntött, hogy szeretett kiscicáját, Pikachut méltó módon szeretné az örök vadászmezőkre engedni, ugyanis az űrbe szeretné kilőni a hamvait.

Egy egykori NASA-alkalmazott, Steve Munt, Pikachu gazdája az egész projektet a Celestis-szel karöltve kívánja tető alá hozni, amely cég emberek temetését is végzi ezzel a metódussal. A kisállat hamvait egy másodlagos tehercsomagként fogják kijuttatni az elkövetkezendő másfél évben, egy kilövésre kerülő műhold társaságában.

Munt közösségi gyűjtés révén kalapozott a szertartáshoz, két hónap alatt pedig 1535 dollárt szedett össze - a végcél 5000 dollár volt, ennyit kér ugyanis a Celestis a kisállat-temetésért. Az egész megmozdulás folyamata, hogy Pikachu hamvai a föld körül fognak keringeni egy kis dobozkában, míg nem visszatér az atmoszférába, végül pedig "elpárolog", mint egy hullócsillag.

Bár az végösszeg nincs még meg, de Munt már kifizette a szertartást, állítása szerint ugyanis nem a gyűjtés révén szeretné finanszírozni az egészet, mert bár szívesen fogad minden segítséget, de neki tényleg fontos ez az egész projekt.
3 hozzászólás

inkognito

3 hete és 6 napja

Ahhoz képest nem is olyan drága.

válasz erre

Levi87

1 hónapja,

Te jó ég ez nagyon beteg!

válasz erre

Porthos

1 hónapja,

az igen. Na ilyen helyen én is szívesen lennék miután eljön az a bizonyos idő.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink