Egy okosóra mentette meg ennek a férfinek az életét

2017. október 18.
3.2801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
James Green egy 28 éves amerikai férfi, aki korábban sokat gondolkodott azon, hogy beszerezzen-e magának egy méregdrága Apple Watch okosórát vagy sem, de végül úgy döntött, hogy beruház erre a kis extrára.

A Brooklynban élő férfi a Daily Mail beszámolója szerint azonban csak a napokban döbbent rá arra, hogy élete legjobb befektetését sikerült megejtenie, hiszen amint arról saját közösségi oldalán is beszámolt, az okosórája mentette meg az életét, a Heart Watch alkalmazás ugyanis időben figyelmeztette arra, hogy valami nincs rendben a szervezetében.

Az okosóra egészen pontosan a magas nyugalmi pulzusszámra panaszkodott, ami mellett a férfi kezdte egyre rosszabbul érezni magát, így azonnal felhívta orvosát, aki a pulzusszámok hallatán rögtön kórházba irányította őt, ahol a vizsgálatok során kiderült, hogy vérrögök keletkeztek a férfi ereiben.

Ennek köszönhetően James időben megkaphatta azokat a gyógyszereket, amelyeknek köszönhetően elkerülhette volna a végzetes tüdőembóliát, ami túl későn felismerve az esetek jelentős többségében halálos kimenetelű lehet.

Egy okosóra mentette meg ennek a férfinek az életét - 2. kép

3 hozzászólás

TEchie

7 éve, 2 napja

Ez jó sztori!

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 2 napja

Nyilván van hasznuk ezeknek a kütyüknek. mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

7 éve, 2 napja

Baromi hasznosak tudnak lenni ezek a kütyük. Tényleg képesek megmenteni az ember életét.

válasz erre