Egy nap csúszással érkezett a Gnome 3.24 béta

2017. február 17.
4.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Tegnap elérhetővé vált a Nautilus 3.24-es verzió, ami megelőlegezte a Gnome 3.24-es verziójának újabb tesztelői változatát, ám kicsit megcsúsztak a fiúk és egy nap csúszással ugyan, de végre elérhetővé vált az első béta kiadás.

Akik azért várták a bétát, mert ebben már végre minden új funkciót kipróbálhatnak, nekik sajnos csalódniuk kell, hiszen nem nevezhetjük teljesnek a feature-listát, a későbbiekben pár apróság implementálásra kerül.

Ez csak azért furcsa, mert azzal, hogy a béta fázisba lépett a Gnome 3.24-es fejlesztése, általában túljut a Feature Freeze Stage-en, ami után már nem szoktak új dolgokat integrálni a forrásba, sokkal inkább a kritikus hibákat javítják még az RC kiadások előtt.

A március 22-én debütáló Gnome 3.24-es jelen tesztelői változata a 3.23.90-es build számot viseli, amiben már próbálgathatjuk a várt újdonságokat. Sok változást hoz magával a Gnome Calendar, a Control Center, a Gnome Music de az Epiphany böngésző is, így mindenképpen javasoljuk a béta verzió beszerzését, még ha nem is az éles rendszerünkben kísérletezgetnénk vele.
2 hozzászólás

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Gnomenál nincs is jobb!

válasz erre

VDemon

1 éve, 5 hónapja és 14 napja

Várom már, bár nem sok újítás lesz benne.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink