Egy minneapolis-i lakos perre megy az Apple ellen

2017. július 21.
3.7461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Xai Thao minneapolis-i lakos valamint egy állami biztosító perre vinnék a nő ügyét, amelyben egy iPhone 4s mobil gyulladását követően a teljes háza leégett.

Az incidens még 2016-ban történt, a jelentések alapján pedig ügyvédi segítséget kért, mivel az állítása szerint az eszközt újonnan vásárolta még 2014-ben, és rendeltetésszerű használat mellett történt a tragédia.

Utóbbi szó nem véletlen, ugyanis a hölgyet 75 000 dollárnyi kár érte azt követően, hogy az Apple terméke túlhevült, kigyulladt, majd pedig a tűz gyorsan terjedve fedél nélkülivé tette őt.

A vád szerint a felelősség az Apple-t terheli, ugyanis a termék gondatlan tervezése és gyártása okán kialakult probléma miatt, a cég közvetetten, de megkárosította őt. Szeretné, ha a cupertinoi vállalat egy meghatározott összeggel, amely tartalmaz minden eddig felhalmozott, kamatot, papírmunkát és egyéb díjat, kárpótolná őt.
3 hozzászólás

Eltohn

7 éve, 3 hónapja és 27 napja

Hagyjuk már hogy leégett egy ház egy iphonetól úgy hogy ott ültek mellette. röhögő smiley Ha meg nem ült ott, honnan tudja hogy attól volt tűz? Nem valami kerek ez a sztori. mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 3 hónapja és 27 napja

Elég felelőtlen az az ügyvéd aki azt ígérte hogy ez a per nyerhető.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 3 hónapja és 27 napja

Nagyon meglepődnék ha sikerrel járna. mosolygó smiley

válasz erre