Egy kiegészítő buktathatta le az LG G6 hátulját

2017. január 20.
3.3071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán az LG látványosan tört fel a legnagyobbak közé, a G-széria rendre versenybe tudott szállni a HTC, Samsung és Apple hármas újdonságaival, tavaly viszont látványos bukást könyvelhettek el.

A rendkívül bugyutára sikeredett moduláris megoldás az egész G5-öt megölte, mely nagy veszteségeket hozott, így a G6 kapcsán ismét nagy a bizonyítási vágy. Szerencsére már csak néhány hét van hátra a bemutatóig, hiszen az MWC 2017-en megkapjuk az új dél-koreai csúcsmobilt.

Egy kiegészítő buktathatta le az LG G6 hátulját - 2. kép

Hivatalos képek még mindig nem érkeztek a készülékről, de ilyenkor már számos partner kapott legalább egy mintapéldányt vagy méretarányos rendert a kiegészítők miatt. Az egyik ilyen tokgyártó nemrég közzétett egy képet, melyen a tok mellett bizony az LG G6 hátulja is jól látszik.

A kép alapján van hasonlóság a G5 és G6 között, de mivel a moduláris rendszert törölték, ezért ez nem is nagy gond, mert alapvetően, minőségi anyaghasználattal az előd is egyedi formavilágot hozott volna. A dupla hátsó kamera meglétét tovább erősítette ez a kép, de mintha nem domborodna ki, az erőből pedig biztosan nem lesz hiány.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Hol van már az a merész LG aki hajlított hátlappal adott ki önmagát javító borítással telefont? Kár hogy a tavalyi bukás miatt visszavettek - szemlátomást.

válasz erre

VDemon

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Nem lesz ez csúnya teló. Lehet hogy sikerül visszatérnie az LG-nek.

válasz erre

Levi87

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Csinos kütyü.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Hát bizony meglehet hogy idén adok egy esélyt az LG-nek.

válasz erre