Egy kazal film premierjét elhalasztották - a John Wick 4 egy teljes évet csúszik!

2020. május 02.
17.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azt hittük, hogy most már egy kicsit megnyugodnak a stúdiók a filmhalasztásokkal, viszont a koronavírus miatt még mindig megy a tologatás a premierekkel - egy sor új dátumot csúsztattak el ismételten.

Egyrészt a korábban határozatlan időre elhalasztott Hang nélkül 2 megkapta pontos dátumát: szeptember 4. A Jordan Peele munkásságára (Tűnj el!, Mi) emlékeztető Antebellum is késik a tervezettekhez mérten, hiszen alapjáraton április 24-én jelent volna meg, most viszont már augusztus 21-ei debütálásról szól a fáma.

Szintúgy tudtuk a Fekete Özvegyről, hogy bizonytalan időre kiveszik a menetrendekből a dátumot, most viszont megtudtuk, hogy a következő Marvel-őrület majd csak november 6-án fog debütálni. Mindeközben a Kampókéz feldolgozás szeptember 25-én kerül a vásznakra, a Sony új animációs mozija, a Connected október 23-án, míg a Doctor Strange in the Multiverse of Madness november 5-én érkezik.

Az október 1-jére meghirdetett Elvis életrajzi film annyit azért nem késik, hiszen azt november 5-ére tették át, a Marvelf-éle The Eternals már csak 2021. február 12-én jön (eredetileg még idén, november 6-án megjelent volna), valamint a július 10-ei dátummal megszellőztetett Szellemirtók: az örökség átcsúszott 2021. március 5-ére.

Itt jön viszont az igazi pofon: 2021. május 21-ére tűzték ki a John Wick 4-et, viszont egy teljes évet (!!!) késik még ehhez képest is, ergo már csak 2022. május 27-én fogjuk látni Keanu Reeves-t akcióban.
5 hozzászólás

Direktor

4 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ez a nyár nem a mozizással fog telni az biztos. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

4 éve, 3 hónapja és 21 napja

Év végén rohadt nagy filmdózist kapunk! röhögő smiley

válasz erre

inkognito

4 éve, 3 hónapja és 21 napja

Idén nem fogunk sokat filmezni.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 3 hónapja és 21 napja

De legalább már látunk dátumokat, az is valami! mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 3 hónapja és 21 napja

Nyilván ez várható volt, nem tehetnek mást.

válasz erre