Egy iOS-fejlesztő pereli az Apple-t az App Store miatt

2021. március 18.
39.4891
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kosta Eleftheriou mobilalkalmazás fejlesztő, aki ez év elején nyilvánosan felhívta a figyelmet az Apple gondatlanságára, miszerint teret adtak az iOS-csalásokra és az App Store-ban megjelent másolat-appok miatt, most pert indított a cég ellen.

Azzal vádolja a vállalatot, hogy kihasználta az iOS-alkalmazások felett fennálló monopóliumhatalmát, hogy dollármilliárdos nyereségét keressen a kisalkalmazások fejlesztői és a fogyasztók kárára.

Eleftheriou cége, a KPAW LLC, amely párjával, Ashley Eleftheriou-val közös tulajdonban van, szerdán Santa Clara megyében nyújtotta be panaszát. Eleftheriou elárulta, hogy a FlickType alkalmazását olyan szoftverek célozták meg, amelyek szerinte vagy nem működtek jól, vagy egyáltalán nem működtek, ennek ellenére hamis reklámozással és hamis vélemények megvásárlásával megelőzték az ő appját az értékesítési és az App Store rangsoron.

Emberünk hozzátette azt is, hogy az Apple nem tett eleget a kérésének és nem segített a csalások leküzdésében, bár az Apple később eltávolított néhány alkalmazást, amelyekre Eleftheriou felhívta a figyelmet.

2 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 3 napja

Na erre kíváncsi leszek. Szerintem az Apple kimagyarázza simán.

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 3 napja

Megértem hogy ki van akadva, ilyen helyzetben én is ki lennék.

válasz erre