Bérelhető S8-at és Note8-at kínál a Samsung az iPhone tulajoknak

2017. november 22.
7.9931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Szinte mindenhol nagyon pörög az iPhone X értékesítés, amit a Samsungnál is észrevehettek, ugyanis Koreában egy érdekes kampányba kezdett a gyártó, amivel szeretnének minél több Apple tulajt magukhoz csábítani.

A marketing kampány célja, hogy a promóció lejártát követően a lehető legtöbb iPhone felhasználó végül a Galaxy S8 vagy a Note 8 mellett döntsön, amelynek végárából kedvezményt biztosítanak, plusz visszakapják a 45 dolláros bérleti díjat.

Ennyibe kerül ugyanis egy hónapnyi Samsung zászlóshajó bérlése, amely időszak alatt meg lehet szokni az Android nyújtotta funkciókat, valamint elegendő az idő arra is, hogy beleszeressen az ember az eszközbe, állítják a Samsungnál.

A programra november 21 és 27 között lehet regisztrálni (koreai felhasználóknak), majd ezt követően a tesztelési időszak december 1 és 31 között tart, amelyet követően mindenkinek el kell dönteni, hogy megtartja a Samsung mobilt, vagy marad inkább az iOS platformnál.
4 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nagyon nagy esélye van hogy átcsábul bárki is! röhögő smiley

válasz erre

technomancer

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Esélytelennek látom hogy ne X-et vegyen egy iPhone-os hanem S8-at. A Note meg határozottan ronda is.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Háhá, de kis sunyi program. röhögő smiley Egyébként úgy néz ki, hogy decemberben valószínűleg megnyílik az első önálló Apple bolt Dél-Koreában. Eddig csak viszonteladókkal együtt volt iPhone.

válasz erre

VDemon

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Sok sikert nekik, de van egy érzésem... röhögő smiley

válasz erre