Egy hete van hátra a Microsoft Office 2007-nek

2017. október 06.
2.9291
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A jövő hét folyamán végleg nyugdíjba vonul a Microsoft Office 2007-es verziója, így az ezt futtató felhasználóknak mihamarabb frissebb variáns után kell nézniük.

A cég hivatalos oldalán közölte, hogy a határidőt követően az irodai szoftvercsomaghoz nem fog érkezni sem bugfix, se biztonsági frissítés, sőt a teljes technikai támogatást is megvonja, így ellehetetlenítve a program további használatát.

Sőt, kicsivel lejjebb egy közeli eseményről is beszámoltak, ami szerint az Outlook 2007 október 31-én fogja ugyanezen státuszt elérni, ám ennél az esetnél az email küldés és fogadás is tiltásra kerül.

Azt is elmondták, hogy ez nem nyomásgyakorlás az újabb megoldások licencének megvásárlására, hanem ahogy az a legtöbb esetben történni szokott, a Microsoft által készített szoftverhez járó 10 éves támogatási ciklus végéhez értek, és nem kívánják tovább folytatni vele a munkát, ugyanis az újabb applikációk sokkal hatékonyabb munkavégzést biztosítanak.
3 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 2 napja

Ebben a szegmensben két év is nagy idő, nemhogy tíz. Ha valaki még ilyet használ, az amúgy sem veszi komolyan a munkáját.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 2 napja

A tíz év nagyon nagy idő. Ideje cserélni.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 2 napja

Mondjuk ez teljesen érthető.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink