Egy hét múlva kísérli meg a Rocket Lab az Electron rakéta visszaszerzését

2020. november 08.
19.4301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Korábban a Rocket Lab már jelezte, hogy az idei év vége során szándékozzák visszaszerezni az Electron rakétájukat, mégpedig mindezt úgy, hogy az óceánból készülnek azt kihalászni, és ezzel tesztelik annak újrahasznosítható mivoltát.

Most konkrét dátumot adott a Rocket Lab a nagy küldetéshez, mégpedig november 15-ére - magyarán tehát mindössze egy hét van hátra a misszióig. A vállalat szerint az egész akció úgy fog kinézni, mint egy bűnügyi helyszínelés, lévén elkezdenek majd leásni a víz mélyére, hogy megvizsgálják, melyik alkatrész miként teljesített.

Azontúl, hogy a sikeres misszióval a Rocket Lab elérheti a kilövési költségének csökkentését a jövőben, még gyakoribb rajtokat is eredményezhet az újrahasznosítható rakéta, úgyhogy már csak ezért is prioritást élvez a mostani "begyűjtés".
visszaszerezni az Electron rakétájukat, mégpedig mindezt úgy, hogy az óceánból készülnek azt kihalászni, és ezzel tesztelik annak újrahasznosítható mivoltát.'>
3 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ez is egy módszer az újrahasznosításra, az kétségtelen. röhögő smiley De ha nem veszett volna el, egyszerűbb lenne.

válasz erre

Levi87

3 éve, 8 hónapja és 24 napja

Hát ha valamit kiásnak a víz alól és újra működni fog, akkor tény és való, hogy sikerült újrahasznosítható cuccot csinálniuk. mosolygó smiley Csak hát előbb ahhoz meg is kell lennie ugyebár. Kíváncsi leszek.

válasz erre

techiii

3 éve, 8 hónapja és 24 napja

Kiváncsi leszek mi jön nekik össze.

válasz erre