Egy halálosan beteg rajongó megjelenés előtt nézhette meg a Star Wars: Skywalker korát

2019. november 30.
6.0351
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Keserédes hír érkezett, miszerint egy halálosan beteg Star Wars-rajongó kérését teljesítette a Disney, miszerint a premier előtt láthatja a kilencedik részt, akinek Angliában szerveztek egy privát vetítést.

Eredetileg Twitteren kérte meg a stúdiót a Rowans Hospice angliai kórház, hogy az egyik páciensük számára megvalósítható lenne-e, hogy idő előtt láthassa a filmet, majd három napra rá már meg is nézhette a fiával a saga lezárását, ami a kérdéses beteg elmondása alapján azért csodálatos számára, mert azt hitte, nem fogja már megélni, hogy láthassa.

Ezenfelül egy tematikus partit is csaptak számára, ahol jedik, wookiek és beöltözött rohamosztagosok dobták fel a hangulatot, ő maga pedig roppant hálás volt a történtekért és a Disney gesztusáért. Szívből kívánjuk neki, hogy épüljön fel, és a film premierjével másodjára is meg tudja nézni nagyvásznon rajongása tárgyát!

5 hozzászólás

Direktor

8 hónapja,

Ebben a sztoriban akár boldog vég is lehetne, hogy emberünk felépül és rommá spoilerezi a netet, vagy a takaró alatt rejtegetett mobil felvételét kiszivárogtatja. Nyilván, épüljön fel!

válasz erre

CharlieFirpo

8 hónapja, 1 napja

Kedves gesztus.

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 1 napja

Megható.

válasz erre

inkognito

8 hónapja, 1 napja

Ez már nem az első alkalom. Múltkor is volt ilyen.

válasz erre

betyár

8 hónapja, 1 napja

Minden évben van ilyen.

válasz erre