Dánia lekörözte Dél-Koreát a legjobb digitális életminőség díjában

2022. május 21.
40.8971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A Surfshark néven ismert VPN szolgáltató rangsorolt 110 országot annak kapcsán, hogy méréseik szerint hol a legjobb a digitális életminőség - az eredmény meglepő módon a második helyre szorította Dél-Koreát, ám a top 10 államban bőven jutott hely az európai nemzeteknek is.

A Surfshark Digitális Életminőség Indexe alapján azt lehet az adatokból kiolvasni, hogy Dánia került az első helyre, őt követte az ázsiai techóriás Dél-Korea, majd a harmadik helyen Finnország végzett. Szorosan utánuk érkezik az Amerikai Egyesült Államok, de még Szingapúr is, no meg Németország, Franciaország és néhány további nyugati nagyhatalom.

A felmérésben a vizsgálódás során számos szempontot figyelembe vettek, mint például azt, hogy mennyire biztonságos a rendszer, milyen minőségű az internet és egyáltalán mennyire megfizethető. Ezen kívül szempont volt még az elektronikus infrastruktúra és a vizsgálódás során figyelembe vették az elérhető vezetékes és mobil szélessávú kapcsolatok arányát is.

A készített lista alapján Magyarország a 32. helyen végzett, de a szélessávú internet stabilitásában például már jóval előrébb, 13. helyre került.

Dánia lekörözte Dél-Koreát a legjobb digitális életminőség díjában - 2. kép

5 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 4 napja

Izrael? meglepett smiley Nemár, mit vizsgáltak ezek tulajdonképpen? röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 napja

Mordorer írta:
Én úgy tudtam, mi vagyunk az egyik legfejlettebb ezen a téren.
Bizonyos területeken - mint például mobilnet, illetve a korlátlan otthoni internet - nagyon elöl jártunk hosszú évekig, de úgy összességében azért nem állunk túl jól. Van appal igénybe vehető Bubi, meg mobillal fizethető buszjegy, de ezen kívül nem sok más.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 5 napja

Én úgy tudtam, mi vagyunk az egyik legfejlettebb ezen a téren.

válasz erre

TEchie

2 éve, 5 napja

Fura, nem tudom kit jelent nekik a digitális jólét..

válasz erre

betyár

2 éve, 5 napja

Nem vagyunk rosszak net terén. Meglepő a lista.

válasz erre