Egy férfinak majdnem le kellett vágni az ujját, mert törött kijelzővel használta telefonját

2019. augusztus 06.
4.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő dolog történt egy mindössze 23 éves maláj férfivel, aki miután hónapokon át törött kijelzővédő üvegfóliával használta okostelefonját, olyan súlyos fertőzést kapott, hogy kis híján amputálni kellett a hüvelykujját.

A Muhammad Azuan Iqbal Abdullah Sani névre hallgató férfi a helyi sajtónak elmondta, hogy három héttel ezelőtt az ujja egyszerűen felduzzadt, majd fekete foltok jelentek meg rajta, így azonnal orvoshoz fordult, aki súlyos baktériumfertőzés diagnózisa mellett erős antibiotikumokat adott neki, azonban a helyzet tovább romlott.

Mivel szabadságra ment, gyakorlatilag éjjel-nappal a telefonján lógott - továbbra is törött kijelzővel -, miközben az ujja tovább duzzadt, a fájdalom is egyre nagyobb lett, így végül kórházba került, ahol jelezték, hogy azonnal meg kell műteni az ujját, hogy elkerülhessék az amputációt. Hogy miért?

Egy férfinak majdnem le kellett vágni az ujját, mert törött kijelzővel használta telefonját - 2. kép

Mert a férfi ujjába rengeteg, baktériumtól hemzsegő szilánk fúródott a törött üvegfóliáról, melyek csúnyán megfertőzték őt, és bár végül sikerült megmenteni a végtagot, de ha pár nappal később kerül kórházba, akkor örökre búcsút inthetett volna az ujjának.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 1 hónapja és 7 napja

Elég durva látvány! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 1 hónapja és 7 napja

Baszkiiiiiii!!!!!! O

válasz erre