Egy felmérés szerint azért nem tetszett sokaknak Az utolsó Jedik, mert szexisták és konzervatívak

2019. június 16.
3.3571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sokan a mai napig képtelenek megemészteni, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik sokak szemében nem lett egy remek alkotás, és igyekeznek időről időre előállni valamiféle kifogással, hogy miért nem tetszik egyeseknek a film.

Most egy egészen új szintre került ez a jelenség, merthogy Mark H. White II társadalomtudós a legfrissebb felmérése alapján azt a konklúziót vonta le, hogy megannyian szimplán a politikai nézeteik miatt szidják a filmet. Tanulmánya alapján ugyanis azt figyelte meg, hogy sokan szexista és konzervatív nézetekkel rendelkeznek, hovatovább a politikai korrektséghez is negatív hozzáállásuk van.

A felmérés során három kategóriára bontotta a megkérdezetteket: a Prequel Skeptics-be azok tartoznak, akik az eredeti és az új trilógiát szívlelik, a Saga Lovers-be a komplett széria rajongói kerültek, míg a TLJ Disowners kategória szereplői azok, akik nem szívlelik Az utolsó Jediket. A felmérésben foglalt kérdések alapján kiderült, hogy a TLJ Disowners-be tartozók jóval szexistábbak, mint a másik két kategória emberei, hovatovább sokkalta konzervatívabbak és a polkorrektséggel szemben is keserű szájízük van.

Persze az ördögtől való gondolat, hogy valójában a film egyébkénti minőségével volt a rajongóknak problémája. Akik eddig előszeretettel puffogtatták, hogy sokaknak azért nem tetszett Az utolsó Jedik, mert szembement az elvárásaikkal, azok örülhetnek, most már a szexizmusra, a konzervativizmusra és a politikai nézetekre is hivatkozhatnak...
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Érdekes felmérés! röhögő smiley

válasz erre

Harder

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ezek a felmérések olyan rohadtul feleslegesek. **** a film. Pont.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ezért nem lehet már érdemi vitát folytatni semmiről, mert jönnek a címkék. Ott volt az a szerencsétlen ázsiai színésznő is, akit szétcincáltak a film után. Bár ő maga nem tehet róla, hogy gagyi a karaktere, de az írók annál inkább. Ha ilyeneket raknak bele, akkor nem csoda, hogy jön az anti-pc és a többi. Zsivány Egyes érettebb, mint Az utolsó Jedik.

válasz erre