Egy Facebookra feltöltött szelfi buktatott le egy gyilkost Kanadában

2018. január 18.
2.1791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Cheyenne Rose Antoine egy jelenleg 21 éves kanadai nő, akit éppen a napokban ítéltek el gyilkosság vádjával, lévén bebizonyosodott, hogy még 2015-ben a saját kezével ölte meg legjobb barátnőjét, Brittney Gargolt.
Advertisement

A történet érdekessége, hogy a rendőrség hónapokon át képtelen volt értékelhető bizonyítékot felmutatni az ügyben, hiszen bár azt tudták, hogy Brittney-t valaki megfojtotta, de Rose Antoine annak ellenére is ártatlannak bizonyult, hogy a holttest mellett megtalálták a saját övét.

A rendőrségnek akkor Rose egy elég hadilábon álló sztorival szolgált, pechjére azonban egyrészt egy barátjának bevallotta, hogy csúnyán megütötte és fojtogatta barátnőjét, másrészt pedig másnap egy Facebook bejegyzést tett közzé, melyben Brittney holléte felől érdeklődött, és mellékelt hozzá egy szelfit is, amelyen tökéletesen látható az öv, amivel megölték a lányt.

Egy Facebookra feltöltött szelfi buktatott le egy gyilkost Kanadában - 2. kép

A probléma csak az, hogy az öv Rose derekán van, a szelfi pedig alig pár órával azelőtt készült, hogy Brittney-t megölték, így a rendőrség csakhamar összerakta és megállapította a gyilkosság tényét, amit Rose így kénytelen volt elismerni.

Állítása szerint azonban annyira be voltak rúgva és olyan sok drogot fogyasztottak, hogy csak arra emlékszik, hogy óriási veszekedés alakult ki köztük, de arra konkrétan nem, hogy megölte barátnőjét. A bíróság emberölés miatt most mégis 7 év szabadságvesztésre ítélte a lányt.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hét év, az szép. szomorú smiley

válasz erre

VDemon

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

7 év? meglepett smiley Hogy úszhatta meg ennyivel? meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

Nem csak rohadt szemétláda de még idióta is.

válasz erre