Egy elemző szerint 2021-ig egészen biztosan nem jön 5G-s iPad Pro

2019. április 26.
3.6991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután az Apple és a Qualcomm megállapodást kötött, jövőre már nagy valószínűséggel ki is adják az első 5G-s iPhone-terméket, viszont joggal merül fel a kérdés, hogy 5G-s iPadre mikor kerülhet sor.

Egy megbízható Apple-elemző, Ming-Chi Kuo szerint egészen 2021-ig kell várnunk majd az első ilyen darabok érkezésére, továbbá emberünk azt is kiemeli, hogy az idei év utolsó negyedében, és a jövő év első negyedében további két iPad Pro variáns gyártásába kezd a cég, amik ugyanakkora kijelzőkkel jönnek, mint a mostani széria, viszont 5G-s támogatás még ezekben nem lesz.

Kuo ezenfelül azt állítja, hogy likvid kristály polimeres (LCP) lapkára számíthatunk a cupertinói vállalattól, ami a hálózati jel erősségének szempontjából fontos fegyvertény, sőt már elviekben szállítja is a Murata gyártó az első ilyen lapkákat az Apple-nek a projekthez.
megállapodást kötött, jövőre már nagy valószínűséggel ki is adják az első 5G-s iPhone-terméket, viszont joggal merül fel a kérdés, hogy 5G-s iPadre mikor kerülhet sor.'>
2 hozzászólás

muki

5 éve, 4 hónapja és 27 napja

Majd akkor jön ha lesz értelme.

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 4 hónapja és 27 napja

Felesleges is hogy jöjjön.

válasz erre