Egy dühös alkalmazott kitálalt az iOS 11-ről. Mindent.

2017. szeptember 11.
2.8921
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az igen jólinformált Apple blogger, John Grubber arról számolt be, hogy egy dühös alkalmazott megkereste és szinte mindent elmondott a holnap debütáló iOS 11-ről, valamint megemlítette az új modelleket is.

Majdnem sikerült nem mindent elárulni az Apple jubileumi mobiljairól, illetve a rajtuk lévő iOS 11-ről, de egy nappal a hivatalos esemény előtt fontos információk láttak napvilágot.

Nézzük első körben a szoftvert. Az iOS 11-ben helyet kapott az Apple által nagy hangsúlyt kapó arcfelismerő megoldás, valamint megjelennek az animojik, ami az animált emojik fantázianeve. Ezek mellett az iPad Pro-nál tapasztalat True Tone Display-t is megkapjuk, sőt az új kamerával 1080p-ben tudunk rögzíteni, ami nem is lenne nagy szó, ha nem lenne mellette a 240fps.

A kamera szoftverét rengeteg ponton javították, sok-sok új beállítási lehetőség kapott helyet a már így is remek applikációban. Végezetül érdemes szót ejteni az SOS módról, amiről itt már írtunk.

Zárásként szót ejtett a hardverről is, ami szerint 3 modellt fog holnap bemutatni az Apple, az egyik az iPhone 8/X, míg a másikak a 7s és a 7s Plus lesz. Utóbbi kettő esetében megmarad a TouchID, tehát kapunk ujjlenyomatolvasót, a kérdés csak az, hogy elöl vagy hátul.
3 hozzászólás

Fikarc

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Bravó. Büszke lehet magára az arc.

válasz erre

Kileah

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagyon nehéz nem elolvasni már ezeket a híreket, de kibírom valahogy holnapig!

válasz erre

Porthos

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hogy lehet valaki ekkora paraszt. Nem az Apple-vel baszik ki hanem azokkal akik meglepődéssel szeretnék nézni a Keynote-ot.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink