Egy DeLorean volánja mögött mindenki nevetve fogadja a gyorshajtási bírságot

2017. május 30.
3.8961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő eset történt Spencer White-tal a múlt héten, aki kisgyerekkora óta arra vágyott, hogy egyszer vesz magának egy DeLorean-t, mert óriási rajongója volt a nyolcvanas évek egyik kultuszmozijaként megismert Vissza a jövőbe-sorozatnak.

A Kaliforniában élő férfi pedig a napokban végre beteljesítette álmát, és spórolt pénzéből megvette álmai járművét, amibe élete szerelme helyett édesanyját ültette az első próbakörre, és gyorsan ki is száguldottak a géppel a legközelebbi autóútra.

Egy DeLorean volánja mögött mindenki nevetve fogadja a gyorshajtási bírságot - 2. kép

Ott történt, hogy miközben Spencer a legendás autót vezette, arra lett figyelmes, hogy már 85 mérföld/órát mutat a műszerfal órája, és mivel a film óta mindenki tudja, hogy 88 mérföld/óránál az átalakított DeLorean többek között a fluxuskondenzátornak köszönhetően időgéppé alakul, természetes volt, hogy a férfi felgyorsít eddig a pontig.

Egy DeLorean volánja mögött mindenki nevetve fogadja a gyorshajtási bírságot - 3. kép

Csakhogy ezzel már jelentősen túllépte a sebességhatárt, a nagy izgalomban pedig nem vette észre, hogy egy járőr éppen sebességet mér az út szélén, így a nyomába eredt és levillogtatta Spencert.

Egy DeLorean volánja mögött mindenki nevetve fogadja a gyorshajtási bírságot - 4. kép

A rendőr hatalmas vigyorral az arcán lépett az autóhoz, és megkérdezte a férfit, szerinte vajon mennyivel hajtott? Spencer természetesen nem válaszolt, de a járőr megmutatta neki a műszert, amely 88 mérföld/órát mutatott.

Bár mindketten óriási nevetésben törtek ki, a rendőr azért természetesen csúnyán megbírságolta szegény Spencert, aki életében nem fog még egyszer ennyire örülni egy közúti bírságnak.
2 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Gondolom ki lesz plakátolva valahol neki a bírság! röhögő smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Hatalmas sztori!!!! röhögő smiley

válasz erre