Egy bug miatt rengeteg felhasználót tiltott le ismét ok nélkül a Facebook

2019. október 16.
11.4061
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ne lepődjünk meg, ha minket is letiltott a napokban a Facebook, hamarosan talán újra helyreáll a rend a közösségi oldalon, ahol egy bug miatt több ezer felhasználót zártak ki minden ok nélkül a rendszerről.

A kitiltások mögött természetesen van logika, így kiderült, hogy azoknak a felhasználóknak kellett most menniük a közösségi oldalról, akik korábban egy profilról bejelentették a Facebook moderátorainak, hogy szerintük nem valós felhasználót takar, vagyis visszafelé sült el a fegyverük.

A kitiltott felhasználóktól a szokásos eljárást követelte a Facebook: igazolják magukat valamilyen hivatalos dokumentummal. Akinek azonban volt már dolga a közösségi oldallal ilyen témában, az jól tudja, hogy ez az azonosítás gyakorlatilag semmit sem ér, így most sem történt változás, a tiltások ennek ellenére is érvényben maradtak.

Mivel a probléma több ezer felhasználót érint, a Twitteren rengeteg beszámolót találhatunk a #FacebookLockout hashtaggel ellátva, melyek között olyan emberrel is találkozhatunk, aki már több mint egy hete egyáltalán nem fér hozzá a profiljához, sem az általa üzemeltetett üzleti oldalakhoz.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

9 hónapja, 2 hete

Nem értem, hogy lehetnek ENNYIRE bénák akik ott "dolgoznak". És miért vannak még mindig ott????

válasz erre

technomancer

9 hónapja, 2 hete

Analfabéta dilettáns idióta banda.

válasz erre

muki

9 hónapja, 2 hete

Csak egy átlagos nap a Facebooknál...

válasz erre

login_password

9 hónapja, 2 hete

Hihetetlen, hogy mindig előjön egy ilyen hiba...

válasz erre