Egy betonkemény monstrum lehet a Samsung Xcover 4S, kiszivárogtak a részletek

2019. június 05.
3.3261
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Időről időre előhozakodik a Samsung egy strapabíró mobillal az Xcover széria berkein belül, idén pedig nagy valószínűséggel friss darabot fogunk látni belőle, nevezetesen a Galaxy Xcover 4S-t.

A Winfuture csapata most jó eséllyel idő előtt szivárogtatta ki a részleteket, legalábbis az első sajtóképeket biztosan közzétették a középkategóriát célzó készülékről. A hab a tortán viszont, hogy a képek mellé a specifikációk is befutottak.

Egy 5 colos LCD kijelzőre számíthatunk 720p-s felbontással, hátul egy 16 MP-es kamerával, elől pedig egy 5 MP-es darabbal. Az ujjlenyomat olvasó kimarad, az aksi pedig egy 2800 mAh-s modell lesz várhatóan. RAM tekintetében 3 GB-ra készülünk, míg tárhely szempontjából 32 GB-ot rebesgetnek, ami viszont bővíthető.

Persze az igazi ütőkártya az IP68 és MIL-STD 810G szabvány, amivel igazi monstrum lesz a telefon, és olyan borítást kap, amit egy strapabíró készüléktől el is várunk. Németországban június 12-én teszi tiszteletét a mobil 250 eurós árcédulával, azaz közel 80 ezer forintot fog kóstálni. Későbbiekben vélhetően a többi országba is megérkezik a telefon.
1 hozzászólás

Harder

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

32 gigával kiadni telefont manapság elég arcpirító.

válasz erre