Egy amerikai szenátor is rászállt az Apple-re az iPhone-lassítások miatt

2018. január 12.
1.6391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Már-már azt hittük, hogy elcsendesedik az Apple körül kialakult botrány, mely a régebbi iPhone-készülékek lassításához kapcsolódik, azonban a The Wall Street Journal információi szerint az eltiport parázs most újra lángra gyúlt.

A parazsat pedig John Thune, egy amerikai szenátor piszkálta meg, aki a lap elmondása alapján annyira felhúzta magát az Apple vállalati politikáján, hogy Tim Cook számára megfogalmazott egy levelet, melyben bővebb tájékoztatást követel arról, hogy a cég például miként követi a felhasználók panaszait, egyáltalán miként kompenzálják az embereket.

Amennyiben ugyanis ezen a téren hiányosságokat talál a szenátor, minden eddiginél súlyosabb pereket zúdítana az Apple nyakába, akik ellen így is indult már néhány nyomozás, többek között például Franciaországban, ahol rekordbírságok várhatnak a gyártóra, sőt mi több, akár börtönbüntetést is kaphat néhány vezető.
4 hozzászólás

inkognito

6 éve, 9 hónapja és 19 napja

Mennyit lovagolnak ezen. Nem értem.

válasz erre

VDemon

6 éve, 9 hónapja és 19 napja

Tulajdonképpen rosszul kommunikáltak egy egyébként nagyon jó megoldást. Ez a baj, de ez nem bűntett.

válasz erre

Harder

6 éve, 9 hónapja és 19 napja

Helyes. Inkorrekt volt a kommunikációjuk, ezért felelősséggel tartoznak.

válasz erre

Levi87

6 éve, 9 hónapja és 19 napja

Egyetlen kapcsolót kéne beletenni a rendszerbe és akkor mindenki boldog lenne. Mert a technológia és a kivitelezést szerintem nagyon jó ötlet. De hadd döntsem már el én magam hogy lassítok-e vagy kockáztatom a leállást.

válasz erre