Egy 7 éves kislány levelet írt a Google-vezérnek, és még választ is kapott!

2017. február 17.
4.6061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Business Insider hozta nyilvánosságra azt a rendkívül aranyos történetet, amelynek főszereplője egy mindössze hétéves brit kislány, név szerint Chloe Bridgewater, aki egy napon elhatározta, hogy levelet ír a Google vezérigazgatójának, méghozzá nem akármilyen indíttatásból.

Chloe ugyanis nagyon jó dolgokat hallott édesapjától azzal kapcsolatban, hogy milyen nagyszerű a vállalatnál dolgozni, hiszen az alkalmazottak állítólagosan ülhetnek babzsákokon, de munkaidőben csúszdázhatnak, sőt gokartozhatnak is, ezért a kislány elhatározta, hogy ha egyszer felnő, akkor ő is a Google munkatársa akar lenni.

Egy 7 éves kislány levelet írt a Google-vezérnek, és még választ is kapott! - 2. kép

Elképesztően cuki, saját kézzel írott levelében - melyet így kezdett: "Kedves Google főnök" -, kiemelte még, hogy a fentieken túl nagy álma, hogy egy csokigyárban dolgozzon, illetve úszóként részt vegyen az olimpián, de megosztotta a Google vezérével azt is, hogy imád robotos játékkal játszani a táblagépén, és állítólag nagyon jól tanul, sőt van egy húga, Hollie is, aki még csak öt éves, életében pedig ez a második levele, amit megír, az első ugyanis a Télapónak szólt.

Habár az efféle levelek rendszerint megragadnak a postarendszerben, vagy egy alkalmazottnál, azonban Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója valóban megkapta a küldeményt, és nem elég, hogy elolvasta, mindemellett még válaszolt is az apróságnak!

Egy 7 éves kislány levelet írt a Google-vezérnek, és még választ is kapott! - 3. kép

Sundar azt írta, hogy nagyon örült a levélnek, és reméli, hogy a kislány a jövőben is ilyen jól tanul majd a technológiáról, sőt mi több, a CEO kiemelte, hogy ha a kislány a jövőben is ilyen keményen dolgozik, és mindent megtesz azért, hogy valóra váljanak az álmai, egy napon talán még a Google munkatársa is lehet belőle. Ez ám az igazi ösztönzés!
4 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

De cuki. Azért a csoki gyár se hangzik rosszul.

válasz erre

inkognito

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

Na jó, ez kedves dolog volt tőle.

válasz erre

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

De jó arc volt a boss. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ez is édes sztori nagyon! mosolygó smiley Na, ma már pozitívan indul a meló! röhögő smiley

válasz erre