Egy 23 éves nő bebizonyította, hogy milyen haszontalan a Tinder

2019. július 17.
2.3411
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy 23 éves nő - aki sem nevét, sem lakóhelyét nem vállalta - úgy döntött néhány hónappal ezelőtt, hogy a szerencsétlen párkeresések után alaposan leteszteli a Tindert, tapasztalatairól pedig beszámol az egész világnak.

Erre a Redditen került sor, ahol saját bevallása szerint 13 hónap eredményeit foglalta össze, így kiderült, hogy miután regisztrált a társkeresőre, összesen több mint 30 ezer oldalra húzást (swipe) rögzített, amiből mindössze 3645-en húzták jobbra, és pusztán 2434 match, avagy kölcsönös érdeklődés lett.

Még ebből a több ezer emberből sem sikerült azonban mindenkivel kapcsolatot létesíteni, 1247-en egyáltalán nem is érdeklődtek iránta, 1187 férfivel azonban beszélgetni kezdett, de közülük 734 fővel csak egyetlen üzenetig jutott el.

Ezen felül 453 férfival folytatott hosszabb eszmecserét, 448-cal viszont soha nem találkozott, ebből tehát kiszámítható, hogy mindössze 5 randija volt, közülük csak egy emberrel randizott több alkalommal, és egy ember volt, akivel hosszabb ideig randizgatott, de tartós kapcsolata így sem lett.

Egy 23 éves nő bebizonyította, hogy milyen haszontalan a Tinder - 2. kép

5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 hónapja, 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

technomancer

5 hónapja, 4 napja

****a tendencia!

válasz erre

TEchie

5 hónapja, 4 napja

Szegény nő, **** lehetett megélni hogy mindenki le****ja.

válasz erre

marco

5 hónapja, 4 napja

Lehet hogy annyi a magyarázat hogy irgalmatlan rusnya a csaj, ki tudja.

válasz erre

Vidoros

5 hónapja, 4 napja

Az nagyon kemény eredmény!

válasz erre