Eddig volt billió dolláros cég az Apple

2018. november 26.
7.0781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az egész világ attól volt hangos augusztusban, hogy történelmi rekordot döntött az Apple, amikor ők lettek a világ első billió, vagyis 1000 milliárd dolláros vállalata, ami nem tartott túl sokáig.

Az Apple-nek ugyanis nem sikerült megtartania ezt a kitüntető címet, aminek az oka számtalan tőről fakad, de végső soron értelemszerűen a tőzsdei állapotnak köszönheti a csökkenést, hiszen míg augusztusban a cég részvényei bőven túlszárnyalták a 200 dollárt, addig jelenleg 180 dollár alatt jegyzik őket, ami óriási csökkenés, mely természetesen a cég piaci értékén is megmutatkozik.

A billió dollár helyett ugyanis az Apple jelenleg a 800 milliárd dolláros érték alsó határát karcolgatja ami nem a pénzügyi eredményeiknek, sokkal inkább a befektetőknek köszönhető, akik több intézkedés miatt is elveszítették a bizalmukat az óriásvállalatban.

Ide sorolható többek között, hogy az Apple nem fog többé eladási számokat közölni a termékek kapcsán, de az sem érintette túl pozitívan a befektetőket, hogy a vállalat több gyártójánál és beszállítójánál is csökkentette a korábbi megrendelési számokat.
3 hozzászólás

Harder

5 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nem volt hosszú sztori. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

5 éve, 10 hónapja és 9 napja

Várható fog hogy ingadozni fog. Majd visszamegy az szépen. mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

5 éve, 10 hónapja és 9 napja

Sok butaságot csinál most az Apple. Nem értem őket mi ez a koncepció. Szegény Jobs forog a sírjában.

válasz erre