Eddig tartott a Windows 10 törtetése?

2016. november 06.
2.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután a Microsoft kvázi mindenkire ráerőltette a Windows 10-et - már akire tudta -, a több mint 330 millió felhasználóval a hírek szerint megtorpant az operációs rendszer terjedése, méghozzá olyannyira, hogy a frissítési akció lecsengése óta nem tudta tovább növelni piaci részesedését a redmondi óriás.

A Netmarketshare által nyilvánosságra hozott legfrissebb adatok alapján ugyanis augusztusban közel 23 százalékig sikerült emelkednie a Windows 10 piaci részesedésének - méghozzá egy dinamikus növekedési szakaszt követően -, azonban ezt az erősödést nem tudta megtartani az operációs rendszer, így szeptemberben gyengülést mutatott, de októberben is csak 22,59 százalékos piaci részesedéssel bírt egy halovány emelkedés mellett.

Érdekesség, hogy a Windows 10-nél még a Windows 7 is jobban tudta növelni jelenlétét októberben, amivel a "hetedhét" még mindig a legnépszerűbb operációs rendszer a jelenlegi piacon a közel 50 százalékos részesedéssel.

Eddig tartott a Windows 10 törtetése? - 2. kép

5 hozzászólás

KalandMester

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Egyszerő, be kell fejezni az előző op rendszerek támogatását.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Kemény hogy képtelen volt elérni a 25 százalékot! Másfél év alatt...

válasz erre

TEchie

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nem jön be az erőltetett stratégia, úgy tűnik.

válasz erre

Harder

1 éve, 10 hónapja és 3 napja

Ez bizony hamar elhasalt... Instabil, sokak számára rengeteg problémát felvonultató rendszer lett, nem csoda ha nem szeretik a legtöbben.

válasz erre

zender

1 éve, 10 hónapja és 3 napja

Azért ez nagyon durva eredmény, főleg azt tekintve hogy effektíve ingyenes volt az áttérés rá szinte mindenkinek... Ebből nem lesz milliárd...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink