Eddig tartott a Windows 10 törtetése?

2016. november 06.
2.7541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Miután a Microsoft kvázi mindenkire ráerőltette a Windows 10-et - már akire tudta -, a több mint 330 millió felhasználóval a hírek szerint megtorpant az operációs rendszer terjedése, méghozzá olyannyira, hogy a frissítési akció lecsengése óta nem tudta tovább növelni piaci részesedését a redmondi óriás.

A Netmarketshare által nyilvánosságra hozott legfrissebb adatok alapján ugyanis augusztusban közel 23 százalékig sikerült emelkednie a Windows 10 piaci részesedésének - méghozzá egy dinamikus növekedési szakaszt követően -, azonban ezt az erősödést nem tudta megtartani az operációs rendszer, így szeptemberben gyengülést mutatott, de októberben is csak 22,59 százalékos piaci részesedéssel bírt egy halovány emelkedés mellett.

Érdekesség, hogy a Windows 10-nél még a Windows 7 is jobban tudta növelni jelenlétét októberben, amivel a "hetedhét" még mindig a legnépszerűbb operációs rendszer a jelenlegi piacon a közel 50 százalékos részesedéssel.

Eddig tartott a Windows 10 törtetése? - 2. kép

5 hozzászólás

KalandMester

2 éve, 1 hónapja

Egyszerő, be kell fejezni az előző op rendszerek támogatását.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Kemény hogy képtelen volt elérni a 25 százalékot! Másfél év alatt...

válasz erre

TEchie

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nem jön be az erőltetett stratégia, úgy tűnik.

válasz erre

Harder

2 éve, 1 hónapja és 13 napja

Ez bizony hamar elhasalt... Instabil, sokak számára rengeteg problémát felvonultató rendszer lett, nem csoda ha nem szeretik a legtöbben.

válasz erre

zender

2 éve, 1 hónapja és 13 napja

Azért ez nagyon durva eredmény, főleg azt tekintve hogy effektíve ingyenes volt az áttérés rá szinte mindenkinek... Ebből nem lesz milliárd...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink