Dying Light dióhéjban

2013. augusztus 31.
4241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
2014.

A Thecland számára és a játékosok számára is jó év lesz. Mert minden bizonnyal már ti is hallottatok a Dying Lightról ami egy igazán ígéretes játéknak tűnik, de miért is?

A már jól ismert Dead Island fejlesztői dolgoznak a játékon és lássuk be a eddig még rossz játékot nem adtak ki a kezük közül. A Dead Island egy kiváló horror FPS játék, mindent az elvárásoknak megfelelően kaptunk a kezünk közé, vagy az online játék polcunkra. A játék grafikája, sztorija, az rpg-mod, a fegyverek tuningolása, szerkesztése mind, mind csak hogy nem tökéletesen meg volt csinálva. Na de térjünk vissza a Dyng Lighthoz. A játék egy új motort fog használni amit Chrome Engine 6 névre kereszteltek, és a Directx 11-hez illetve a New Gen.es konzolokhoz fejlesztettek ki.A játék egyébként megjelenik természetesen PC-re, PS3-4re, Xbox 360-ra és One-ra.

A játékról még ejtsünk meg pár szót. Ami eddig kijött videók bizonyítják, hogy a Techland jóval túltett a Dead Islandon és ez még csak a kezdet. A játékban nappal vadászni kell majd a zombikra és egyéb mutálódott szörnyekre, este viszont mi leszünk a zombik számára a préda, mivel a zombik, hogy leszáll az éjszaka sokkal agresszívabbá vállnak, és ez nekünk nem túl fényes, nem igaz?

Valószínű a fegyver választék is nagy lesz, és a videóból látván csapdák készítése is módunkban áll majd. Mára ennyi fért bele ha lesz újabb hír, videó itt megtaláljátok.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink