Dwayne Johnson keresi most a legtöbb pénzt az Instagramon

2020. július 01.
9.8711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár amúgy is jól ki vannak tömve, a sztárok azonban a közhiedelemmel ellentétben elképesztő pénzeket keresnek az Instagramon keresztül gyakran ügyesen bujtatott reklámok és egyebek segítségével.

Ezen a téren Kylie Jenner, az amerikai reality sztár éveken át magasan vitte a prímet, azonban a Hopper HQ aktuális összesítése alapján 2020-ban változott a helyzet, lévén idén Dwayne Johnson, vagy ismertebb nevén a Szikla kaszálta a legtöbbet a platformon keresztül, így 15 százalékos emelkedést követően 1015 millió dollárt - átszámítva több mint 320 millió forintot - keres minden egyes bejegyzésével, ami szédületes összegnek tekinthető.

A dobogó második helyén szereplő Kylie Jenner esetében ezzel szemben 22 százalékkal csökkentek a bevételek, így posztonként 986 millió dollárt keresett csupán, azaz nincs már túl messze a harmadik helyen álló Cristiano Ronaldo, aki 889 millió dollárt tud összeszedni bejegyzésenként.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Ez a pali egy rakat rekordot megdönt, amit nem is értek. röhögő smiley Tavaly vagy előtte volt a legtöbbet kereső színész pl. meglepett smiley

válasz erre

login_password

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Hihetetlen mi pénzek vannak itt.

válasz erre