Dwayne Johnson és Tom Cruise közös akciófilmet szeretne

2018. július 15.
1.4201
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tom Cruise nemrégiben egy interjúban elárulta, hogy szívesen dolgozna együtt - jelenleg az egyik legkeresettebb színésszel - a Sziklával egy akciófilmben, az ötletre pedig természetesen azonnal pozitívan reagált Dwayne.

A héten került a mozikba Tom Cruise legújabb mozifilmje, a Mission Impossible: Fallout, melynek Párizsi premierjén több média is interjút készített a színésszel. Az ET Canada arról kérdezte a színészt, hogy lehetségesnek tartja e, hogy a jövőben Dwayne Johnsonnal, a Sziklával készítsen egy közös filmet, mire Tom azonnal azt válaszolta, hogy nagyon szívesen és jó móka lenne.

Dwayne Twitteren annyit reagált, hogy óriási lenne együtt szerepelniük a filmvásznon és egy napon biztosan megcsinálják a közös filmet.Természetesen azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon milyen filmben szerepelhetnének együtt, és szóba került a Szikla több jelenlegi projektje is, úgy mint például a Red Notice, amiben Gal Gadot is szerepelni fog. Vagy a San Andreas 2 katasztrófafilm. Bármilyen filmet is választanak majd, az tuti siker lesz.
5 hozzászólás

Porthos

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Tetszene. Mindkettőt bírom!

válasz erre

VDemon

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Milyen pici lenne már Tom Cruise a Szikla mellett!

válasz erre

betyár

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Brutál lenne.

válasz erre

Levi87

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Megnézném őket egy filmben, bár a Sziklából kicsit kezd mostanában sok lenni.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kissámlira kéne állnia folyamatosan.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink