Dupla kijelzős Samsung mobil érkezhet

2013. július 15.
9.3311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Samsung a múlt év végén egy különleges szabadalmat terjesztett az Egyesült Államok Szabadalmi Hivatala elé, melyről nemrég szerzett tudomást a Patent Bolt névre hallgató, a technológiai szabadalmakra fókuszáló portál.

A szabadalom tárgya egy speciális zsanér, mely két kijelzővel szerelt mobilok mellé készül, segítségével összecsukható és szétnyitható az eszköz.




A szabadalom természetesen kapásból elindította az emberek fantáziáját. Tény ami tény, a szétnyitható készülékekben komoly potenciál lehet, amennyiben megfelelően vékony formaterv és könnyű kezelés társul melléjük, persze kimondottan fontos az időtálló zsanér is. Természetesen figyelembe kell venni, hogy egyelőre csak egy szabadalomról van szó, a végleges készülék megjelenésére így akár éveket is lehet majd várni, ha egyáltalán meg fog valósulni a konkrét termék.

 

Az ötlet egyébként nem újkeletű, korábban már többen is több-kevesebb sikerrel megpróbálkoztak a kétkijelzős androidos okostelefonok piacra dobásával. A legismertebb versenyző talán a Kyocera Echo volt, mely körülbelül két éve került bemutatásra, az idei Mobile World Congress során pedig a NEC készült egy hasonló eszközzel, mely a Medias W nevet kapta.

Forrás: SamMobile
nincs még hozzászólás