Újra bemutatta dupla kijelzős laptopját a Lenovo

2018. június 06.
3.9771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Lenovo a Computexen bemutatta a Yoga Book második generációját, mely egy igencsak különleges kis laptop lett a sorban, lévén nem egy, hanem - ahogy az elődje - rögtön két kijelzőt is kapott a gyártó részéről.

Ennek megfelelően az egyik képernyővel a megszokott helyen találkozhatunk, míg a másik a billentyűzet helyére került, ami nem véletlen, hiszen a Yoga Book 2 is teljes egészében szakít a mechanikus klaviatúrával, és érintésre érzékeny, virtuális billentyűzetet biztosít a felhasználók számára.

A laptopnak egyébiránt mindkét képernyője érintésre érzékeny lesz, a virtuális billentyűzethez pedig külön mesterséges intelligenciát írtak, ami szükség esetén eltüntetheti a klaviatúrát a képről, hogy mindkét kijelzőn megjelenítsük az adott tartalmat, ami lényegében egy hordozható kis tévét varázsol a masinából.

Hogy a gépezetbe milyen hardver kerül, azt nem tudtuk meg, de az biztos, hogy Intel processzorra építkezett a Lenovo, akik egy vékony, stílusos és könnyű hordozható PC-t ígértek a Yoga Book 2 képében.
2 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ez a koncepció egy óriási kapufa, teljesen értelmetlen.

válasz erre

VDemon

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

El nem tudom képzelni, hogyan lehet azon normálisan gépelni. meglepett smiley

válasz erre