Dupla képernyős laptopot mutatott be az Intel

2019. május 29.
3.8971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Computex 2019-en tartott Open House event részeként az Intel lerántotta a leplet egy igazán különleges hardverről, mely Honeycomb Glacier név alatt egyfajta prototípusként érkezik, és főként a játékosokat, valamint a tartalomkészítőket, a kiadványszerkesztőket célozza meg.

Ennek az oka nem más, minthogy a laptop-kialakítással ellátott PC két képernyővel rendelkezik, ezáltal a fő panel mellé egy kisebb, gyakorlatilag "félkijelzőt" szereltek az alsó felére is, aminek az lett az ára, hogy a billentyűzetet teljesen átrendezték, és előbbre hozták a készülékházon.

Ennek eredményeként a Honeycomb Glacier teljesen rendhagyó megoldásokat és megjelenítési módokat kínál a felhasználóknak, így a két kijelzőt össze lehet hangolni, de akár külön tartalmak prezentálására is alkalmasak, hiszen a 15,6 hüvelykes központi megjelenítő mellett 12,3 hüvelykes átmérővel rendelkezik a kiegészítő panel is.

A gépezetről hardveres tekintetben egyelőre nem sokat hallottunk még, de az biztos, hogy odabent egy Core i9-es processzor és egy GeForce 1070-es grafikus kártya teljesít szolgálatot, az árcédula és a megjelenési dátum bejelentését viszont a későbbiekre ígérte a gyártó.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

login_password

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Nagyon ocsmány.

válasz erre

Direktor

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Mi ez a ****?

válasz erre

betyár

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Borzalmasan néz ki. Remélem nem ez lesz a jövő.

válasz erre

Gólem

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Poén, de értelme nem sok.

válasz erre

Hentes

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Ez szörnyű baszki!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink