Dupla hátsó kamerát kap az ASUS ZenFone 3 Zoom

2016. december 10.
4.5671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az ASUS itthon is egy igen népszerű márka, a PC-s szektor mellett pedig egyre több hazai vásárló találkozik az okostelefonjaikkal is, melyek széles palettájuknak és elérhető árazásuknak köszönhetően világszerte egyre sikeresebbek.

Hamarosan bemutatkozhat a ZenFone 3-as széria legújabb tagja, mely a kamerázásra kiélezett ASUS ZenFone 3 Zoom lesz. A hivatalos bemutatót a CES 2017 vagy MWC 2017 egyikére tartogatják, így legkésőbb tavaszra már minden részletet ismerni fogunk.

Nemrég a TENAA-nál járt engedélyeztetésen a készülék, melyből megtudtuk a legnagyobb fejlesztést. Az új modell ugyanis dupla hátsó kamerát kap, méghozzá két 12 megapixeles modul személyében. A működési mechanizmus még nem ismert, így ez még hordozhat magában meglepetéseket.

Hardveresen egy erős középkategóriás mobilról beszélhetünk, mely 5,5 hüvelykes Full HD AMOLED kijelzőt, 4 GB memóriát és egy Snapdragon 625-ös rendszerchipet tud felmutatni.
4 hozzászólás

inkognito

7 éve, 11 hónapja és 27 napja

Ez a jövő.

válasz erre

Levi87

7 éve, 11 hónapja és 27 napja

Ez a dupla kamera az új mánia, de én már láttam olyan duplakamerás mobilt ahol semmi értelme nem volt.

válasz erre

Harder

7 éve, 11 hónapja és 27 napja

Gondolom képes lesz 3D-re is vagy a fókusz utólagos változtatására. Ezek a legértékesebb felhasználási módok, egyéb előnye szerintem nem nagyon van...

válasz erre

Mordorer

7 éve, 11 hónapja és 27 napja

Mondjuk a kamerára rá is fér egy kis plusz, amúgy maga a készülék szerintem nagyon király.

válasz erre