Drónnal szállították a rabnak az eszközöket, hogy megszökhessen a börtönből

2017. július 10.
2.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő eset történt a napokban az Egyesült Államokban megtalálható Dél-Karolina államban, ahol múlt héten kedden arra lettek figyelmesek egy helyi börtön őrei, hogy az egyik elítélt, név szerint a 46 éves Jimmy Causey nincs a cellájában.

Mint kiderült, a férfinek sikerült megszöknie a börtönből, amit elképesztő módon hajtott végre, méghozzá külső segítséggel, hiszen néhány bűntársa egy drónnal olyan eszközöket tudott bejuttatni hozzá a rácsok mögé, melyekkel simán ki tudott szabadulni az egyébként szigorúan védettnek minősített létesítményből, amivel annak fényében vitatkoznánk, hogy az őrök 18 órán át észre sem vették Jimmy hiányát, aminek köszönhetően a férfi képes volt átszökni egy másik államba is.

A férfi egyébiránt életfogytiglani börtönbüntetését töltötte, tehát egy veszélyes, visszaeső bűnözőről beszélhetünk, aki nem sokáig élvezhette a szabad levegőt, hiszen még múlt hét pénteken elfogták egy texasi kis motelben, vagyis alig három nap alatt közel 2 ezer kilométert menekült.

Jimmy egyébiránt elképesztően jó kapcsolatokat ápolhatott kint, hiszen képes volt a három nap alatt összegyűjteni négy mobilt, egy pisztolyt, egy sörétes puskát és közel 50 ezer dollárt. A férfi egyébként már másodszor szökött meg börtönből, de ez volt az első, hogy egy drónnal segítettek neki.


2 hozzászólás

Porthos

2 éve, 1 hónapja és 9 napja

Az úgy duuuuuurvaaaaa!!!!

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 1 hónapja és 9 napja

Biztonságos börtön. Vagy nem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink