Drónnal bővült az Intel kínálata

2016. október 14.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Intel márkanév sokak számára még mindig csak a processzorokkal egyenlő, ám az amerikai óriás már rendkívül széles palettával van jelen a fogyasztói és a professzionális szegmensben egyaránt.

Legújabb bejelentésükkel egy üzletileg fontos szegmensbe léptek be, mely csak most kezdi kinőni magát. Megjött ugyanis az Intel Falcon 8+ üzleti tevékenységekhez készített drón, mely a célközönségnek megfelelően komoly tudással bír.

Külsőleg elnézve jobban hasonlít egy robotra, mint egy hagyományos drónra, a szokásosnál több propeller és a sárga szín pedig azt sugallja, hogy ipari munkásról van szó, mely a beépített szenzoroknak köszönhetően képes magától elkerülni az akadályokat. Ennek megfelelően az 56 km/h sebesség nagyon hasznos lehet, a teherbírásról és az árról azonban nem esett szó, de mindkét esetben nagy számokra gondolhatunk.
3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 27 napja

CharlieFirpo írta:
A cipész maradjon a kaptafánál szerintem.
Ez egy multi cég, nem a zöldségárus Juli néni. röhögő smiley Ha ő plazmatévét akar árulni az elvetemült ötlet, de egy cégnek azt kell csinálnia, amit jónak lát. Samsungnak köze se lenne az elektronikához (és talán ki se jut az országból vagy nem is létezne már), ha anno nem kérnek fel egy elemzőt, hogy keressen nekik új területeket.

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 1 hónapja és 27 napja

A cipész maradjon a kaptafánál szerintem.

válasz erre

muki

8 éve, 2 hónapja

Nincs mese, lassan semmihez nem kell ember, leváltanak minket a robotok.

válasz erre