Drága? Fogkefére hasonlít? Lehet, de az emberek imádják az Apple AirPods fülhallgatót!

2017. május 03.
3.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Apple termékeit lehet ugyan túlárazással vádolni, de akármilyen drágák is, valamiért mégis képesek megfogni az embereket, így a sokak által már a bejelentéskor biztos bukásnak vélt AirPods fülhallgatókat is csak úgy kajálják az emberek.

Bár a füles késett, nagyon drága és elég könnyen el is lehet hagyni, azonban a Creative Strategies and Experian nemrégiben egy közel ezer fős mintavételen vett kutatást végzett, amivel arra az eredményre jutottak, hogy a vásárlók 98 százaléka elégedett a fülhallgatóval.

Ez egy újabb rekord az Apple történetében, hiszen ugyanezen a felmérésen korábban még semmi sem ért el 97 százalékos elégedettségi szintnél magasabbat - erre is csak az Apple Watch volt képes két évvel ezelőtt -, így például az első iPhone esetében is mindössze 92 százalékot mutatott a mérő.

A kutatási adatokból kiderült még továbbá, hogy a felhasználók 93 százalékának az AirPods nem esik ki a füléből, 95 százalékuk elégedett az üzemidővel és 98 százaléknak a töltési idővel sincs gondja.
3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Megint bejött az Apple számítása. HIhetetlen!

válasz erre

Levi87

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Magyarul az a feltételezés is megdőlt hogy könnyen kiesik a fülből, hiszen 93% szerint egyáltalán nem így van.

válasz erre

inkognito

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Persze h imádják mivel apple...

válasz erre