Desktop-ra is megérkezett a natív Instagram kliens

2016. október 07.
2.3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Ubuntu Phone-ra eddig is elérhető volt - még ha nem is hivatalosan - Instagram app az Instagraph személyében, de Ubuntu dekstop-ra egészen mostanáig nem volt elérhető natív kliens.

Ramme néven elérhetővé vált az a desktop applikáció, amelynek segítségével böngésző nélkül is megcsodálhatjuk ismerőseink vagy egyszerűen csak a követett emberek által feltöltött szebbnél szebb fotókat.

A szoftver, hasonlóan a legtöbb Linux-ra készítetthez, nyílt forráskódú és egyfajta cross platformként funkcionál, hiszen hasonló tulajdonságokkal rendelkezik mint a webalapú társa. Segítségével végigböngészhetjük a hírfolyamunkat, kinyilváníthatjuk tetszésünket, kommentelhetünk és küldhetünk üzenetet más felhasználóknak.

És ha ez nem lenne elég, a hashtag-ek kattinthatóak, extraként pedig nem irányít át minket a webfelületre, szóval minden az appon belül marad.

Desktop-ra is megérkezett a natív Instagram kliens - 2. kép

Maga az applikáció szép, letisztult, és ahogy írtuk, rendelkezik az alapvető funkciókkal, de egyelőre még nem lehet fotót feltölteni. A fejlesztési lista ezen kívül is tartogat még pár olyan tulajdonságot, amelyekkel a jövőben egyre nagyobb népszerűségnek örvendhet, hiszen olyanok várnak kivitelezésre, mint a videó/fotó letöltés, fotó zoom vagy éppen az asztali értesítések.
5 hozzászólás

csirkee

3 éve, 7 hónapja és 23 napja

Nagyon helyes.

válasz erre

kpal

3 éve, 7 hónapja és 23 napja

Kár hogy windowsnál csal telora van.

válasz erre

Hentes

3 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ez Windowsra nincs?

válasz erre

TEchie

3 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ez tényleg nagyon jól néz ki!

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ez nagyon király app!

válasz erre