Dell SMA rendszer frissítés

2016. április 26.
1.1691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Dell bejelentette a SonicWALL Secure Mobile Access (SMA) operációs rendszer frissítéseit.

A rendszer mostantól a távolról dolgozó munkatársak felügyelt vagy épp nem felügyelt eszközei (okostelefon, táblagép, laptop) számára házirendalapú SSL VPN hozzáférést biztosít a kritikus fontosságú alkalmazásokhoz, adatokhoz és erőforrásokhoz. Az új Dell SonicWALL SMA 11.4 segítségével a vállalatok könnyen oszthatnak ki biztonságos, átfogó mobil hozzáféréseket ? függetlenül az adatok típusától, a használt eszközöktől, valamint a távolról dolgozó munkatársak tartózkodási helyétől. Ez az új, kulcsrakész megközelítés egyszerre több felhasználó számára is biztonságos hozzáférést tesz lehetővé. A SonicWALL SMA portfólió az erősen szabályozott iparágakban, például a kormányzati, pénzügyi és egészségügyi szektorokban tevékenykedő felhasználók számára új képességeket kínál, amelyekkel biztosítható a legújabb iparági és kormányrendeleteknek való biztonsági megfelelés. Az új SonicWALL SMA 11.4 újabb bizonyíték arra, hogy a Dell Security segít megőrizni a vállalatok rohamosan növekvő mobil erőforrásainak produktivitását és biztonságát.

A legújabb Dell SonicWALL SMA 11.4 biztonságos hozzáférést biztosít a legtöbb elterjedt operációs rendszeren és mobil eszközön, beleértve a Windows, az iOS, a Mac OSX, az Android, a Kindle Fire, a Linux és a Chrome OS rendszereket. A megoldás növeli a mobil és távoli felhasználók hatékonyságát, védi az adatokat a fenyegetésektől, és integrálható az iparág vezető mobil felügyeleti megoldásaival. Így a legbiztonságosabb teljes körű mobil felügyeleti és biztonsági megoldást kínálja: a munkatársak saját tulajdonú, az általuk választott, valamint a felügyelt készülékekhez egyaránt. A legújabb verzió főbb előnyei:

Global Traffic Optimiser (GTO) ? Kulcsrakész megközelítést kínál a földrajzilag elosztott egyidejű felhasználás masszív, átfogó skálázhatóságának biztosításához, a biztonságos hozzáférés megtartása mellett. Ezáltal a vállalatok könnyebben biztosíthatják az üzletfolytonosságot saját biztonságos hozzáférési szolgáltatásukon keresztül. Ez különösen fontos olyankor, amikor ugrásszerűen nő a vállalat erőforrása, mérete, illetve amikor országon belül, vagy akár külföldön kíván terjeszkedni.
Jogszabályi megfelelés ? Lehetővé teszi a legszigorúbb iparági és kormányzati előírásoknak való megfelelést, mint a FIPS (Federal Information Processing Standards, Szövetségi információfeldolgozási szabványok) vagy a Suite B titkosítás támogatása. Továbbá elengedhetetlen az erősen szabályozott iparágak (kormányzati, pénzügyi, egészségügyi stb.) felhasználói számára ahhoz, hogy eleget tegyenek a speciális előírásoknak.
Felügyeleti API ? Hozzáférést biztosít az ügyfelek, valamint harmadik felek számára a SonicWALL SMA API-hoz. A működési folyamatok javítása érdekében továbbfejlesztett munkafolyamatokat, finomhangolást és automatizálást tesz lehetővé, ezáltal növeli a termelékenységet, és csökkenti a költségeket.
Fejlesztett SAML (Security Assertion Markup Language) 2.0 támogatás ? Pozitív végfelhasználói élményt kínál azáltal, hogy biztosítja az egyszeri bejelentkezés (SSO) lehetőségét, így a felhasználóknak nem kell egyénileg bejelentkezniük az SaaS-alkalmazásokba.

A Dell SonicWALL SMA sorozat nemrégiben kiadott további hasznos fejlesztései:

Központosított felügyeleti rendszer (Centralised Management System, CMS) ? Átfogó SMA-felügyeletet és ellenőrzést kínál, valamint a licencek dinamikus beszerzését az érintett csomópontokra, ami csökkenti a birtoklási összköltséget (TCO), és kiváló üzletmenet-folytonosságot biztosít a szervezet számára.

HTML5-kliensek és -proxyk ? Lehetővé teszik, hogy a felhasználók az összes alkalmazást egyetlen böngészőablakban futtassák, ezáltal nagyon könnyen kapcsolódhassanak az erőforrásokhoz

Személyes eszközök autorizációja ? Védi a felhasználók személyes adataikhoz fűződő jogait a saját, személyes készülékeiken, a vállalati hálózatokban történő használat során

A Dell SonicWALL Secure Mobile Access OS 11.4 ingyenesen elérhető azon ügyfelek számára, akik rendelkeznek az alap SonicWALL SMA 1000 sorozat telepített termékeivel, valamint érvényes támogatási szerződéssel
nincs még hozzászólás