Decemberben kapunk új részleteket a Microsoft VR headsetjeiről

2016. november 01.
2.5881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Microsoft idén vélhetően már nem igazán mutat be új hardvereket, hiszen nemrég ismét egy egészen komoly bemutatóval örvendeztették meg a Windows ökoszisztéma kedvelőit, néhány bejelentett újdonságról azonban még nem mondtak el mindent.

A bemutatott újdonságok sokakat valószínűleg a PC VR Headsetek érdeklik a legjobban, számukra pedig rengeteg kérdőjel maradt a bemutató után. Nemrég a projekt vezetője, Alex Kipman fontos információkkal és egy érdemi időponttal is szolgált a 299 dollárnál induló PC-s headsetekkel kapcsolatban.

Kipman elmondta, hogy decemberben újabb részletekkel jelentkeznek, de szerencsére már a tél előtt elhintett némi morzsát. A Polygon illetékeseinek azt is elárulta, hogy az első generációs termékeket muszáj lesz majd PC-hez kötni, nagy látómezőt kínálnak és zárt, vagyis nem átlátszó kijelzőt kapnak.

Az első modelleket a gyártó windows-os partnereitől várhatjuk, így később az Acer, az ASUS vagy akár a HP, Dell és Lenovo háza tájáról is érkezhetnek fontos hírek a megjelenés előtt.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

8 éve, 17 napja

Ha tényleg ilyen áron jönnek és valóban jó minőségű eszközök, akkor nagyon komoly vetélytársat kap az Oculus és a Vive! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

8 éve, 17 napja

Kíváncsi leszek rá nagyon!

válasz erre