Debütált az Oppo Find X2, íme minden infó

2020. március 06.
9.3221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Menetrend szerint debütált az Oppo Find X2 és Find X2 Pro telefon, amik a középkategóriás mobilok sorába hivatott beállni, mindezt közel két évvel azután, hogy megjelent az eredeti Oppo Find X.

No de lássuk is, hogy mitől döglik a légy: 6,7 colos OLED panel kacsint vissza ránk, amely HDR10+ támogatással és 120Hz-es frissítési rátával jön, ráadásul utóbbit alkalmazni tudjuk 1440p-s felbontás mellett, ami például a Samsung Galaxy S20-szal szemben egy jelentős fegyvertény. Persze a beépített ujjlenyomatolvasó és a kameralyuk sem maradt el.

A képfeldolgozás érdekében működik a készülék szívében egy saját gyártmányú chip, az O1 Ultra Vision Engine, amely azért felelős, hogy felskálázza a videótartalmakat 60 vagy 120 FPS-re, illetve HDR-re is feltolja. A hátső főkamera 48 MP-es, ami kapcsán az Oppo a Sony-val működött közre - ennek az újdonságnak a neve IMX689.

Hiányzik viszont a mobilról a pop-up kamera, hiszen mint ahogyan azt az előbb írtuk, kameralyuk feszít a telefonon, így notch-ra is lehet számítani. 1200 eurós árazást kapott a Pro variáns, ami közel 404 ezer forintot jelent, míg az alap kiadvány 1130 euróért megy - ez 380 ezer forintot jelent a gyakorlatban.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 5 hónapja és 20 napja

Ezek hülyék!!!! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

4 éve, 5 hónapja és 21 napja

Egy Oppóért ennyi pénz egy iszonyat nagy vicc! röhögő smiley

válasz erre

betyár

4 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nem semmi ára van. meglepett smiley

válasz erre