Debian Bug Party Salzburgban

2016. szeptember 14.
2.3391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egyre közeledik a Debian Linux 9-es verziójának végleges kiadása, amelyet a lehető legtökéletesebbre szeretnének elkészíteni a fejlesztők, így e cél ismeretében szervezték meg a hónap végén tartandó Debian Linux Bug Party-t Ausztriában.

Bernd Zeimetz emlékeztette az internetes közösséget, hogy a Strech névre keresztelt legújabb Debiant hibamentesen szeretnék kiadni, így ez az esemény egy lehetőség arra, hogy a hibákat közösen felderítsék és orvosolják.

A parti Salzburgban lesz, szeptember második felében, 23-a és 25-e között, amire nem csak fejlesztőket várnak, hanem hackereket és egyszerű "földi halandókat" is. Az utóbbiak ha még hozzá sem tudnak tenni érdemben a programhoz, megtapasztalhatják, milyen amikor sok-sok fejlesztő gyűlik össze, ötletelnek,hibát keresnek és ami a legfontosabb, miképp tudják befoltozni az esetleges réseket. Ahogy mondták, hely lesz bőven.

A Debian 9 Bug Party iránt érdeklődőknek csak egy rövid regisztrációt kell elvégezniük, amelyről részletesen írnak a Debian hivatalos Wiki oldalán, de mellette az utazásról, a helyszínről, szállásokról, közlekedésről, illetve a programról is részletes útmutatást lelhetünk ott.
3 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 3 hónapja

Hatalmas ötlet! röhögő smiley

válasz erre

PixelHero

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

VDemon írta:
Mekkora poén már! röhögő smiley
Már látom, ahogy épp szét akarok trollkodni az egészet ott a helyszínen röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

VDemon

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Mekkora poén már! röhögő smiley

válasz erre