Debian 10 alapokon érkezett a legújabb Parrot Security OS

2017. július 11.
3.2301
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Parrot Security OS mögött álló csapat bejelentette a következő generációs operációs rendszerük legújabb tölthető, teszt verzióját, amely a Debian 10 alapjait használja föl az etikus hackereknek szánt megoldásban.
 

Bizony, január óta arról szóltak a hírek, hogy vajon mikor érkezik már a Debian 9 Stretch névre keresztelt Linux disztribúció, és most hogy nem is olyan régen megjelent, máris kezd feledésbe merülni, ugyanis többek, köztük a Parrot Security OS csapata is a Debian 10 Buster építőköveit használja.

Körülbelül három és fél hétbe telt a fejlesztőknek, hogy a 3.6-os változatot átadják a múltnak, ugyanis ennyi időt vett igénybe a még jócskán a fejlesztés elején tartó Debian 10 Buster csomag tárolóit implementálják a rendszerbe, amely, build számát tekintve a 3.7-tel rendelkezik, elkezdheti használni, és ahonnan folyamatosan érkeznek majd a legújabb technológiák.

A bejelentés végén gyorsan megemlítették a motorháztető alatti szekció másik igen lényeges alkotóelemét, a Kernelt. Míg az elődök az LTS támogatással rendelkező 4.9-et használják, addig a mostani kiadás már a legújabb 4.11-esre építkezik.
3 hozzászólás

VDemon

10 hónapja, 2 napja

Nagyon keményen tolják a szekerét. Nagyon kíváncsi lennék, mennyien használják. Erre-arr...

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 3 napja

Bár minden oprendszeren ilyen tempóban dolgoznának!

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 3 napja

A legmegtévesztőbb nevű disztro ever!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink