Darabjaira szedték a Samsung Galaxy Note 9-et, de nem volt könnyű menet

2018. augusztus 29.
4.4931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A maximális 10-es pontszámból mindössze 4-et ért el az iFixit tesztjén a Samsung Galaxy Note 9 okostelefon, amit a kérdéses csapat jó szokásához híven darabokra szedett a minap, így kiderült, hogy mi található a készülékházban, és mennyire nehéz az eszköz javítása.

A relatíve rossz pontszám persze nem meglepő, hiszen korábban a Note 8 is ennyit kapott, tehát dacára az átalakult belsőnek, vagy a lényegesen modulárisabb kialakításnak, az eszköz javíthatósága még mindig egy rémálom, noha van előrelépés is, így például a szabványos csavarok alkalmazása, aminek hála nem kell speciális szerszám a szétszereléshez.

Mielőtt azonban bárki nekilátna darabokra bontani az eszközt, nem árt tudni, hogy az egész készülékház ragasztott, vagyis ha szétszedtük, utána újra ragasztanunk kell, ami olyan kellemetlen, hogy kijelzőprobléma esetén a komplett ház cseréje javasolt, vagyis olcsóbb megoldás lehet, ha inkább új készüléket veszünk.

Amennyiben te is kíváncsi vagy belülről a Samsung Galaxy Note 9-re, és megismernéd előnyeit vagy hátrányait, az alábbi videó pontosan erről szól:

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Harder

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ebben sem változott az elődhöz képest. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Remélem sosem kell így szerelni a telefonomat (eddig megúsztam), ezt lehetetlen lenne barmolás nélkül szétszedni és összerakni.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Tulajdonképpen az a jó, minél nehezebb szétbombázni. Ettől stabil a cucc. Akinek javíttatni kell, úgysem szív vele, max aki javítja.

válasz erre

login_password

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ezeket a készülékeket már nem arra tervezik, hogy szétszedje az ember.

válasz erre