Daniel Craig ismét Bond filmen dolgozik

2018. április 11.
3.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Daniel Craig végre bevallotta, hogy következő filmje ismét - és talán utoljára - egy James Bond film lesz, mely immáron a huszonötödik lesz a sorban és már 2019-ben a mozikba kerülhet, bár erről még nincsenek pontos információk.

Az elmúlt hónapokban rengeteg volt a találgatás a következő Bond filmmel kapcsolatban, hiszen a Daniel Craiggel forgatott részek nem hoztak túl sokat a konyhára, így többször is felmerült, hogy lecserélik a főszereplő színészt. Craig most egy aukción árulta el, hogy bizony ismét ő lesz James Bond és Danny Boyle filmrendező is visszatérhet. A rendező nem sokkal ezután meg is erősítette a hírt, miszerint ő és John Hodge egy forgatókönyvön dolgozik már.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy melyik stúdióval fog elkészülni a mozifilm, ugyanis az EON Productions jogai már lejártak - ők forgatták a Spectre részt - és úgy tűnik az MGM rástartolt a Bond jogokra, akiket hamarosan megvásárolhat a Columbia Pictures és Sony Pictures, akiknek nem biztos, hogy kelleni fog a 007-es ügynök. Egyelőre tehát tisztázatlan, hogy hogyan fog megvalósulni a 25. Bond film, de hamarosan érkezik.
2 hozzászólás

inkognito

6 éve, 6 hónapja és 20 napja

Lecserélhetnék. Ritka gagyi színész.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 6 hónapja és 20 napja

Ezer éve néztem utoljára Bond filmet, de szeretem őket. mosolygó smiley

válasz erre