Csúszik az iPhone 6s Plus megjelenése

2015. szeptember 18.
7241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az Apple nem tud elegendő példányt leszállítani a dupla memóriával érkező készülékekből.

A KGI Securities elemzője által a befektetőknek küldött levélből derült ki, hogy az Apple egyik beszállítója, a Minebea, nem tud elegendő példányszámú komponenst leszállítani a cégnek, ezért az illetékesek a rivális Radiant vezetésétől várják a probléma orvoslását.
 

Ez utóbbi vállalat részesedése emiatt 40-ről 80 százalékra ugrik, ám az még nem teljesen világos, hogy mennyiben tudnak megfelelni a gyors leszállítást igénylő új megrendelésnek, emiatt pedig a már amúgy is várhatóan 3-4 hetes késéssel induló iPhone 6s Plus kiszállítása az előrendelőknek még tovább csúszhat.

Eközben szintén külső források erősítették meg a korábbi értesüléseket, miszerint az Apple végre orvosolja az előző generáció kapcsán sokszor emlegetett kritikát, ennek köszönhetően pedig a most bemutatott változatok 2 GB memóriával jelennek meg.

A DigiTimes saját becslése szerint a cég az év hátralévő részében összesen 125-130 millió iPhone készüléket szállíthat le, ebből 80-85 millióra rúg majd a most bemutatott páros, vagyis 2015 során összesen 234-239 millió iPhone kerülhet forgalomba.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink