Csúnyán kiverte a biztosítékot a Youtube sztár, aki akasztott embert videózott

2018. január 03.
3.1341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nyilvános bocsánatkérésre kényszerült Logan Paul, az egyik legismertebb amerikai Youtube sztár, aki több mint 15 millió követővel rendelkezik, éppen ezért súlyos baklövéséből országos botrány lett.

Logan ugyanis elhatározta, hogy néhány barátja társaságában ellátogat Aokigaharába, a japán öngyilkosok erdejébe, ahol teljesen megszokott, hogy halottakat lát az ember, a Youtuber pedig erről szeretett volna egy vlogot készíteni, azonban emberünk annyira komolytalanra vette a témát, hogy az sokak szerint már gusztustalan volt.

Az időközben törölt videóban - amit több százezren láttak pár óra alatt - Logan és barátai ugyanis találtak egy akasztott hullát az erdőben, és bár csak kitakarva mutatták a felvételen, Logan viccelődni kezdett vele azzal, hogy él-e még, illetve egyik társát is cikizte, amiért nem látott még halottat.

Csúnyán kiverte a biztosítékot a Youtube sztár, aki akasztott embert videózott - 2. kép

A Youtuber ezzel annyira kiverte a biztosítékot, hogy nemcsak átlagemberek, hanem hírességek is felszólaltak ellene, így Aaron Paul, a Totál szívás főszereplője egyenesen azt üzente neki, hogy rohadjon meg a pokolban, Sophie Turner, a Trónok harca sztárja pedig igazi idiótának titulálta őt.

Logan ezek után a Twitteren közölte bocsánatkérő levelét, amelyben kiemelte, hogy soha nem követett még el ekkora hibát, videójával csak azt szerette volna elérni, hogy felhívja a figyelmet az öngyilkosok erdejére, és az öngyilkosságra, de álmában sem gondolta volna, hogy barátaival hullát találnak a helyszínen.


2 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Azt nem tudtam hogy viccelődött amúgy, de ez durva.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Láttam ezt a videót még a törlés előtt és nekem nem jött le az hogy ezzel bármi rosszat is tenne a srác. Igaz nem is tűnt fel ez a viccelődés.

válasz erre