Csúf hangszóróra hasonlít a HP új számítógépe

2016. szeptember 02.
2.0861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb egybeépített számítógépet mutatott be az IFA-n a HP, akik a dizájn terén most nem kizárt, hogy kicsit mellényúltak, a HP Pavilion Wave ugyanis első ránézésre olyan, mint egy elrontott hangszóró, de ahogyan lenni szokott, a csúf belső ismét valami finomságot takar.

A HP célja határozottan az volt ezzel a masinával, hogy az emberek elrejthessék otthonukban a gépeket, ezáltal a Pavilion Wave olyan hatást kelt, mint egy bútor, vagy beazonosíthatatlan műszaki cikk, ami szövött szürkés szövetbevonatával nem egy rideg masinára emlékeztet, legfeljebb egy hangszóróra.

Ez a hasonlat pedig nem is annyira téves, hiszen a kérdéses PC valóban egyfajta centrális hangszóróként is működik, amely minden irányban képes szórni a hangot, és kisebb helyiségben meglepően dinamikus hanghatásokat tud kicsikarni magából, de azért érdemes kiemelni azt is, hogy milyen hardverek kaptak helyet benne.

Csúf hangszóróra hasonlít a HP új számítógépe - 2. kép

A masina egy i3-as, vagy egy i5-ös Skylake processzorral lesz szerelve, 1TB-os merevlemeze mellé pedig egy 128GB-os SSD társult, amihez 8 vagy 16GB RAM kérhető, miközben a grafikáról az AMD R9 470 integrált GPU gondoskodik, amivel a gépezet két HD, vagy egy 4K képernyőt is képes meghajtani.

A gépezet ezen felül fel lesz vértezve több USB porttal - köztük egy USB-C-vel is - egy HDMI porttal, SD kártya hellyel, egyszóval mindent megtalálhatunk rajta - valahol -, amit egy hagyományos számítógépen is. A HP Pavilion Wave esetén egyébiránt nem csak a külső lesz különleges, hanem az ár is, lévén 530 dollárért, avagy nem egészen 150 ezer forintért már beszerezhetünk egyet.
3 hozzászólás

VDemon

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Brutálisan jól néz ki! mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

ez ***** jól néz ki! végre nem tipikus pc

válasz erre

Harder

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

Szerintem kegyetlen jól néz ki! röhögő smiley

válasz erre