Csoportos zenehallgatás lehetőségét teszteli a Spotify

2019. augusztus 05.
3.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Szemfülesek észrevették, hogy a Spotify egy új recepten dolgozik titokban, illetve már zárt körben tesztelik is a csoportos zenehallgatás új lehetőségét, ami azt jelenti, hogy a kapcsolódás menüpont alatt megjelennek majd a barátaink is.

Eddig ugye úgy ment, hogy egy buliban aki éppen benyomott volna valami háttérzenét, kapcsolódni kellett az éppen aktuális hálózatra, avagy vezeték nélküli hangszóróra, hamarosan azonban elegendő lesz Spotify-on belül kapcsolódni az ismerősünk loginjéhez.

Egyelőre nem tisztázott, hogy miképp is működik majd az újdonság, miképp tudják majd a barátaink kontrollálni a mi eszközünkről hallgatott műsorlistát, vajon csak leállítani, átugrani, visszalépni lesznek képesek vagy éppen hozzáadhatnak számokat, törölhetnek?

Magát az egész sztorit a vállalat egyelőre nem erősítette meg, így lehet csak egy elvetélt ötlet ami a zárt tesztelést követően a süllyesztőbe kerül, de ezt majd az idő eldönti. Discordon keresztül eddig is volt lehetőség csoportos Spotify-zenehallgatásra, most viszont natívan megkaphatja a funkciót az app.

Csoportos zenehallgatás lehetőségét teszteli a Spotify - 2. kép

3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Finoman szólva fura szolgáltatás.

válasz erre

Gólem

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Mint facebookon a közös videónézés. Annak sincs semmi értelme. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Érdekes elképzelés!

válasz erre